Пърженица с кренвирши за бърза вечеря след работа
31 Март 2015
21180
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
6 кренвирша
300 г брашно
3 яйца
100 мл прясно мляко
100 мл вода
100 мл олио
сол на вкус
Разделяте белтъка от жълтъка. Слагате сол на жълтъците, добавяйте мляко, брашно, масло и вода и продължавате с бъркането докато не получите тесто по- гъсто, отколкото за палачинки.
В друг съд разбърквате белтъците и ги добавяте в купата с тестото и продължаваме с бъркането докато сместа се съедини.
Кренвиршите нарежете на по 4 парчета, потапяте в сместа и пържите в тиган с голямо количество загрято олио.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари