Пържен ориз с яйца и зелен лук
15 Януари 2012
32218
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Яйцата се разбиват и се изпържва омлет, които се нарязва на ивички. Лукът се задушава в зехтина, прибавя се ориза и се пържи, докато стане прозрачен, налива се необходимото количество вода, сокът от лимона и се посолява. Вари се до готовност на ориза. Сервира се в подходящи чинии, като отгоре се нареждат ивичките омлет, украсява се с парченца домат.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари