Пържен шаран
4 Декември 2012
128208
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Поставяме в дълбок съд почистения и нарязан на филии шаран, наливаме вода - колкото да покрие рибата, слагаме солта и оцета, разбъркваме добре, така че да се стопи солта и оставяме за два часа да се изкисне. Измиваме и отцеждаме рибата много добре, овалваме в царевичното брашно и пържим в горещото олио. Готовите парченца отцеждаме първо върху домакинска хартия или салфетка и поднасяме с парченца лимон!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари