Пържоли на тиган с фин горчичен сос
31 Юли 2013
101322
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разтопете маслото и олиото в тиган. Осолете пържолите и ги поръсете с черен пипер. Запържете ги от всяка страна за около 2 – 3 минути, докато леко покафенеят. Извадете пържолите, като оставите в тигана половината мазнина. Запържете в нея лука до омекване, добавете бульона и виното, върнете месото и оставете да къкри за около 20 минути, докато започне да се къса лесно. Извадете месото в чиния и го покрийте с фолио, за да се запази топло. Оставете соса на слаб огън и когато се изпари наполовина, добавете сметаната. Варете още 2 минути. Свалете от огъня, добавете горчицата и магданоза и разбъркайте добре. Сервирайте пържолите, заляти със соса.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари