Пържоли с лук и бира на тиган
25 Септември 2014
39506
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Продуктите за маринатата се смесват. Заливат се суровите пържоли (без да се начукват). Престояват така 15 минути, вадят се от маринатата и се пекат в тефлонов тиган. След като са готови, се изваждат от тигана и в него се сипват 2 - 3 с.л. олио. Добавя се маринатата, в която са киснали пържолите, и нарязаният на шайби лук. Лукът се пече, докато изври маринатата и почти омекне, вади се и се сервира върху пържолите.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари