Пържоли с лук и бира на тиган

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Пържоли с лук и бира на тиган
Пържоли с лук и бира на тиган
Добавена от:
39506
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 броя пържоли по избор (може да са вратни или котлети)

1 глава лук, нарязана на шайби

2-3 с.л. олио

Продукти за маринатата: 

1/4 пакетче Маги за пикантни ребърца или други подправки по избор

около 100 - 150 гр. бира (или бяло вино)

3-4 с.л. олио

сокът на 1/4 лимон

Продуктите за маринатата се смесват. Заливат се суровите пържоли (без да се начукват). Престояват така 15 минути, вадят се от маринатата и се пекат в тефлонов тиган. След като са готови, се изваждат от тигана и в него се сипват 2 - 3 с.л. олио. Добавя се маринатата, в която са киснали пържолите, и нарязаният на шайби лук. Лукът се пече, докато изври маринатата и почти омекне, вади се и се сервира върху пържолите.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft