Пъстра яхния с тиквички и царевица

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Пъстра яхния с тиквички и царевица
Пъстра яхния с тиквички и царевица
admin
Добавена от: admin
11967
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

0,5 кг пресни тиквички
250 г млечна царевица
2 големи глави лук
1 голям домат
пресен копър
50 г краве масло
3 с. л. олио, сол
1 с. л. вегета
1 глава чесън

Тиквичките се нарязват на кубчета, лукът се нарязва на ситно, а доматът леко се попарва и се обелва. Изчистените скилидки чесън се режат на две по дължина. Лукът се запържва в олиото и се добавя малко вода. Прибавя се царевицата и се задушава до омекване. Накрая се слагат тиквичките и когато станат готови, се прибавят сол, вегета, чесънът и настърганият домат. Ястието се вари още 10 минути и непосредствено преди да се снеме от огъня, се поръсва със ситно нарязания пресен копър и се добавя маслото.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft