Пъхам само няколко резанчета в пилето и става убиец-рецепта за чудо и приказ

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Пъхам само няколко резанчета в пилето и става убиец-рецепта за чудо и приказ
Пъхам само няколко резанчета в пилето и става убиец-рецепта за чудо и приказ
66641
Пъхам само няколко резанчета в пилето и става убиец-рецепта за чудо и приказ
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Това е една страхотна рецепта, с която ще задоволите и претенциозните гастрономи Снимките и рецептата получихме от Красен Владимиров. Приятно изненадани сме, че той е попаднал на тази любопитна рецепта.

Красен ни написа, че за 8-ми март приготвил тези пилешки гърди за своята съпруга.

Тя останала приятно изненадана, затова решил да я огласи с призив повече български мъже да готвят, за да доставят удоволствие на своите половинки.

Необходими продукти:

пилешки гърди – вземете толкова броя, колкото са ви необходими

кашкавал

домати

подправки

 

Приготвяне:

Измийте пилешките гърди.

Овкусете ги с подправките сол и черен пипер. Можете да добавите мащерка, розмарин, кимион, босилек или чубрица – ако обичате някоя от тези подправки. Намаслете тавичката за печене.

Върху пилешките гърди направете по няколко прореза, както е показано на снимката. Сложете кашкавал и домат в тези прорези. Наредете пилешките гърди в тавичката.

Така подготвени слагате пилешките гърди да се пекат

Налейте малко вода, вино или бира. Покрийте ги с фолио и ги сложете да се пекат в предварително загрята фурна. След 20 минути махнете фолиото и оставете гърдите да се зачервят. Сервирате изпечените пилешки гърди с картофено пюре, задушени гъби, ризи бизи или с прясна салата.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft