По-проста от това едва ли ще намерите като рецепта. Това е рецепта за мързеливите, но и практичните, защото отнема много малко време и буквално може да сложите вътре каквото си пожелаете. Богатството на пълнежа добавя и страхотния сос, който пак е по ваш избор според вкуса ви.
Съставките
сирене
домат 1 бр
кисели краставици 1 бр
хлебче по ваш избор
кашкавал 250 g
Пилешки гърди 2 бр или колбас по ваше предпочитание
Заквасена сметана или майонеза 3 ч.л.
чесън 3 скилидки
копър
сол на вкус
Черен пипер (смлян) на вкус
подготовка
Смелете копъра, добавете ферментирало мляко, заквасена сметана, сол и черен пипер. Изстискайте чесъна и разбъркайте. Изрежете върха на хлябчето. Използвайте лъжица, за да издълбаете срединката. Нарежете домата и краставицата на колелца. Настържете сирене на едро ренде.
Нарежете гърдите и изпържете до омекване в малко количество слънчогледово масло или вземете някой любим ваш колбас и директно сложете в хлебчето, за да си спестите това. Добавете сол и черен пипер. Поставете съставките на слоеве вътре в хляба. Домат, краставица, малко сирене, пилешко месо, сос, нарязан домат и слой сирене и кашкавал
Преместете пълненото хлябче върху лист за печене и печете на 120 градуса за 5-7 минути.
Хлябовете с пълнеж са много вкусни и хрупкави. Те перфектно ще заменят сандвичите за закуска и със сигурност ще бъдат по-вкусни и удовлетворяващи. Опитайте и няма да съжалявате.