Равиоли с тиква

вход през zajenata.bg
Равиоли с тиква
admin
Добавена от: admin
2608
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

тиква – 400 гр. изчистена
зехтин – 2 с. л
яйца – 1 бр.
галета – 50 гр.
пармезан – 1/2 ч. ч.
копър – 1 с. л.
червен пипер - лют
черен пипер
сол
тесто  

Нарежете тиквата на парчета и я сложете в тава. Поръсете я със зехтина, сол и черен пипер. Печете на 200 градуса, до омекване около 40 минути.

Направете тиквата на пюре и изсипете в купа. Добавете копъра, лютия червен пипер галетата, жълтъка и настъргания пармезана и разбъркайте добре.

Разточете тестото върху набрашнена повърхност. Отрежете квадрати. В едната половина на квадрата сложете по 1 ч. л. от тиквата. Намокрете краищата на квадрата и го "затворете".

Варете равиолите във вряща подсолена вода около 5 минути. Отцедете добре и поднесете със сос по желание. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft