Разбиваш 3 яйца с ябълки и пъхаш във фурната, всеки трябва да има тази рецепта за есента

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Разбиваш 3 яйца с ябълки и пъхаш във фурната, всеки трябва да има тази рецепта за есента
Разбиваш 3 яйца с ябълки и пъхаш във фурната, всеки трябва да има тази рецепта за есента
141030
Разбиваш 3 яйца с ябълки и пъхаш във фурната, всеки трябва да има тази рецепта за есента
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Нищо чудно, че ябълковият пай се е превърнал в символ на американската кухня . Един от най -популярните плодове в света, изглежда страхотно в печени изделия. По време на топлинна обработка, то насища тестото с влага и аромат. И не е необходим крем! Можете да направите обикновен ябълков пай за 10 минути. Остава само да се изпече.

Малък съвет за тези, които обичат пикантния аромат на ябълкови печени изделия . Поръсете горната част на пая със смес от канела и пудра захар! Можете да добавите и щипка индийско орехче.

 

Съставки

Яйце 3 бр.

Мляко 180 мл

Масло 80 гр

Захар 150 гр

Пшенично брашно 300 гр

Бакпулвер 5 гр

ябълки 3 бр.

 

Подготовка

Разбийте добре яйцата и захарта, докато сместа се разтвори добре


След това ги смесете с омекотено масло. Добавете млякото, бакпулвера и пресятото брашно. Омесете тестото


Комбинирайте тестото с нарязани на кубчета ябълки и поставете в намазнена тава за печене. Печете 35 минути на 180 градуса

Това ястие се нарича още пай с три ябълки . И нищо друго не е необходимо! Добре е, че този плод е по рафтовете целогодишно. Нашите редактори смятат, че такива рецепти винаги трябва да са под ръка в случай на неочаквано пристигане на гости. Какво мислиш?

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft