Райта - таратор по индийски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Райта - таратор по индийски
Райта - таратор по индийски
admin
Добавена от: admin
24087
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 краставица
щипка кимион
2 ч.ч. кисело мляко (1 кофичка)
2 скилидки чесън
2 с.л. зехтин
1 с.л. лимонов сок
2 с.л. пресен джоджен

Краставицата се измива и се настъргва на ренде, като предварително се отстраняват големите семена.
В купа се смесва киселото мляко с подправките и се разбърква добре, за да поеме млякото подправките. Добавя се краставицата и отново се разбърква.
Райта е индийско ястие, което се поднася като гарнитура към пикантни ястия. Сервира се изстудена.
В някои рецепта за райта може да се добави лук, патладжан или моркови. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft