Рудолф Броджис е учен от Австрия, който е посветил целия си живот, за да намери природен лек за рака.
В действителност, той направил специален сок, който действа чудесно при лечение на рак. С този метод, той вече е излекувал повече от 45 000 души от рак и други тежки заболявания.
Той създава специална диета, която трае 42 дни. През това време препоръчва да се пие само чай и сок от зеленчуци, който съдържа червено цвекло, като основен компонент. В този период от 42 дни, раковите клетки първо гладуват и след това умират, докато цялостното здравословно състояние се подобрява. За подготовката на неговия специален сок ще са ви нужни органични зеленчуци.
Необходими продукти:
• цвекло (55%),
• Моркови (20%),
• Картофи (3%)
• Репички (2%)
• Корен от целина (20%)
Подготовката е много лесна.
Просто сложете всички съставки в блендера и сокът е готов за консумация. Необходимо е да пиете от този сок само толкова, от колкото тялото ви се нуждае и да внимавате да не прекалите.
Цвеклото е с високо съдържание на антиоксиданти, С, В1, В2, В6 витамини, пантотенова и фолиева киселина и минерали - магнезий, калий, фосфор, калций, натрий, желязо, цинк. То е считано за един от най-здравословните зеленчуци. Неговият червен цвят идва от магента пигментите, наречени бетацианини.
Много изследвания са потвърдили, че цвеклото е извънредно ефективно при лечение на левкемия и рак. Цвеклото съдържа бетаин, който е аминокиселина със силни противоракови свойства. Също така, той притежава мощни противовъзпалителни, антиоксидантни и детоксикиращи свойства. Проучванията разкриват, че бетаина може да унищожава клетките в туморните тъкани.
Цвеклото е полезно за лечение на различни видове рак и резултатите от проучването потвърждават, че 100% от пациентите, страдащи от рак се повлияват положително от лечението с цвекло.
Цвеклото има високи нива на фолиева киселина и следователно е полезно за бременни жени. То предотвратява запек и подобрява функцията на жлъчния мехур и черния дроб. Помага при зъбобол, главоболие, дизентерия, проблеми на костите, менструални болки и кожни проблеми. Това е едно наистина универсално лечебно растение, което всеки трябва да включи в менюто си.