Шокиращите данни за това, че светът без рак е реалност, но че лекарството се крие от фармацевтичната мафия разкри в нов документален филм, който се появи в YouTube. Това потвърди и американския публицист Едуард Грифин в неговото последно интервю.
Американският автор Едуард Грифин в книгата си "Свят без рак" описва истината за едно откритие пазено в тайна, за лечебните свойства на витамин Б17 наричан още - лаетрил или амигдалин. Това вещество убива бързо раковите клетки. Авторът дава примери за успешно излекувани пациенти болни от рак и научни аргументи за неговото действие и задава въпроси защо не е включен и приет в конвенционалната медицина за приложение в борбата с опасната болест.
Грифин смята, че проблемът за включване на витамин Б17 от медицината не е в науката, а е политика на световния елит. Милиарди долари се харчат всяка година за научни изследвания, посветени на заболяването, други пък харчат за производство на химически средства за борба с болестта. И така тайната на витамин Б17 представлява икономическа мотивация за господство на фармацевтичната индустрия.
С други думи от рак повече хора живеят, отколкото умират!
Ако този факт не е скрит от обществото, нямаше да съществува огромната печалба на фармацевтичните гиганти. Ако един обикновен витамин може да лекува рак, тоагава само за момент ще свалят цялата машина за печалба на съкровища от мъките и смъртта на хората.
Фармацевтичните компании никога няма да провеждат изследвания за един прост продукт, който се продава навсякъде, защото не могат да патентоват природен продукт.
Витамин Б17, който е убиец на рака има най-вече в семената от кайсии. Те бяха обявени като лекарство срещу всички видове рак още преди 35 години. Но към края на Втората световна война доктор Макс Герсон лекувал успешно пациенти с това вещество, включени в неговите методи.
Амигдалин има в семената от кайсии, в бадемите, горчивите бадеми, череши, праскови, сливи, ядки ябълка, просо, ленено семе, леща, грозде, в някои билки и много други продукти, които съвременният човек използва.
Съвременният начин на живот наложил да се храним с рафинирано брашно, захар, масло и други фабрикати, докато естествените храни не се намират в нашето меню отдавна. Нашите дядовци и баби са били хранени с естествена нерафинирана храна и рака не е така често срещано явление. Те използвали сушени плодове, естествен хляб, дори и хляб от просо. По този начин се консумирали необходимите витамини и в тази група и амигдалинът.
Витамин Б17 бил забранен за използване за лечение на рак преди около 35 години. Науката е заявила, че ако човек консумира ежедневно този витамин никога няма да се разболее от рак. Фармацевтичните гиганти и министерството на здравеопазването на САЩ извършили натиск върху Агенцията за контрол на храните и лекарствата да обявят за незаконна продажба на витамин Б17 с информация за неговите лечебни свойства срещу рака, а също и продажбата на сурови семена от кайсии. Тактиката включваше и разпространяване на слухове, че семената от кайсии и бадеми съдържат цианиди и че те могат да бъдат токсични за тези, които ги консумират. Но истината е различна, никой не отрул от тях, но се излекувал.