Ракът на стомаха е заболяване, което се развива бавно. Ето защо, ако знаете, как да разпознавате симптомите по-рано, е много важно, за да се гарантира изцеление.
Много хора, дори и днес, избягват да се споменава името на болестта, защото тя е една от най-опасните и смъртоносни.
Въпреки напредъка, които е бил направени в света в много области, по отношение на лечението на рака , всичко е все още много несигурно.
Какво всъщност увеличава шансовете за излекуване, е диагнозата, поставена преди развитието на тумора.
За да помогнем при диагностицирането на злото, ние първо ще упоменем основните симптоми на рак в стомаха .
Но преди това е важно да се знае, че ракът на стомаха е неконтролиран растеж на анормални клетки в стомаха.
Резултатът е, злокачествени тумори на лигавицата , мускулната област.
Един от най-често срещаните тумори е аденокарцином , който представлява около 90% от всички случаи на рак на стомаха в световен мащаб.
ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИТЕ СИМПТОМИ НА РАК НА СТОМАХА В МОМЕНТА :
- Кървене
- Гадене и повръщане
- Необичайни болки в областта на корема
- Неправилна чревна активност
- Умора
- Aнемия
- Липса на апетит
- Усещане за болка или тежест в корема, дори след употреба на малки количества храна
Имайте предвид, че това са много общи признаци и дори може да се сбъркат с някой вирус.
Така че е много важно да се правят изследвания за да бъдете сигурни.
В действителност, ако проблемът наистина е следствие от тумори, симптомите са склонни да се влошават с течение на времето.
Естествена превенция
- Храната трябва да бъде възможно най-естествена.
- Стойте далеч от захар, месо, преработени меса, алкохол и тютюн.
- Инвестирайте в консумацията на куркума.
Проучванията показват, че куркуминът, основният антиоксидант на куркумата, инхибира растежа на много видове рак, като например на дебелото черво, простатата, яйчниците, гърдата и мозъка.
Той също инхибира ангиогенезата (образуването на нови кръвоносни съдове да се хранят на тумора).
НО КАК И КОЛКО ЧЕСТО ДА ГО ИЗПОЛЗВАМ?
Куркумата, да се консумира самостоятелно или под формата на капсули е много неефективно, тъй като почти нищо от това не се абсорбира в червата.
Тайната, за куркумата, е да премине през чревната бариера, като се консумира с джинджифил или черен пипер, разкрива д-р Каролин Андерсън.
Особено пиперът, който увеличава усвояването на куркумата в тялото с до 2000%.
Също е хубаво да се разтваря в зехтин.
Ето едно чудесно предложение:
СЪСТАВКИ
- 1/4 чаена лъжичка куркума
- 1/2 чаена лъжичка зехтин
- Щипка черен пипер
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Смесете трите съставки в чаша.
Сместа може да се консумира чиста, или може да се добавя към салати, супи или каквото си искате.
Просто не бива да я загрявате.
Не трябва да минава много време, за да я консумирате.
В случай, че я добавите към варено ястие, поставете я след като е готово, така че да не преминава рпез топлинна обработка.
Сместа трябва да се консумира всеки ден и по няколко пъти.