Рак на стомаха-Промъква се в тялото ни без да го усетим! Има начин да разкрием злосторника, преди да се е настанил трайно!

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Рак на стомаха-Промъква се в тялото ни без да го усетим! Има начин да разкрием злосторника, преди да се е настанил трайно!
148468
Снимков материал: pixabay.com
Рак на стомаха-Промъква се в тялото ни без да го усетим! Има начин да разкрием злосторника, преди да се е настанил трайно!

Ракът на стомаха е заболяване, което се развива бавно. Ето защо, ако знаете, как да разпознавате симптомите по-рано, е много важно, за да се гарантира изцеление.

Много хора, дори и днес, избягват да се споменава името на болестта, защото тя е една от най-опасните и смъртоносни.

Въпреки напредъка, които е бил направени в света в много области, по отношение на лечението на рака, всичко е все още много несигурно.

Какво всъщност увеличава шансовете за излекуване, е диагнозата, поставена преди развитието на тумора.

За да помогнем при диагностицирането на злото, ние първо ще упоменем основните симптоми на рак в стомаха.

Но преди това е важно да се знае, че ракът на стомаха е неконтролиран  растеж на анормални клетки в стомаха.

Резултатът е, злокачествени тумори на лигавицата, мускулната област.

Един от най-често срещаните тумори е аденокарцином, който представлява около 90% от всички случаи на рак на стомаха в световен мащаб.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИТЕ СИМПТОМИ НА РАК НА СТОМАХА В МОМЕНТА:

Кървене
Гадене и повръщане
Необичайни болки в областта на корема
Неправилна чревна активност
Умора
Aнемия
Липса на апетит
Усещане за болка или тежест в корема, дори след употреба на малки количества храна

Имайте предвид, че това са много общи признаци и дори може да се сбъркат с някой вирус.

Така че е много важно да се правят изследвания за да бъдете сигурни.

В действителност, ако проблемът наистина е следствие от тумори, симптомите са склонни да се влошават с течение на времето.

Естествена превенция

Храната трябва да бъде възможно най-естествена.
Стойте далеч от захар, месо, преработени меса, алкохол и тютюн.
Инвестирайте в консумацията на куркума.

Проучванията показват, че куркуминът, основният антиоксидант на куркумата, инхибира растежа на много видове рак, като например на дебелото черво, простатата, яйчниците, гърдата и мозъка. 
Той също инхибира ангиогенезата (образуването на нови кръвоносни съдове да се хранят на тумора).

НО КАК И КОЛКО ЧЕСТО ДА ГО ИЗПОЛЗВАМ?

Куркумата, да се консумира самостоятелно или под формата на капсули е много неефективно, тъй като почти нищо от това не се абсорбира в червата.

Тайната, за куркумата, е да премине през чревната бариера, като се консумира с джинджифил или черен пипер, разкрива д-р Каролин Андерсън.

Особено пиперът, който увеличава усвояването на куркумата в тялото с до 2000%.

Също е хубаво да се разтваря в зехтин.

Ето едно чудесно предложение:

СЪСТАВКИ

1/4 чаена лъжичка куркума
1/2 чаена лъжичка зехтин
Щипка черен пипер

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Смесете трите съставки в чаша.

Сместа може да се консумира чиста, или може да се добавя към салати, супи или каквото си искате.

Просто не бива да я загрявате.

Не трябва да минава много време, за да я консумирате.

В случай, че я добавите към варено ястие, поставете я след като е готово, така че да не преминава рпез топлинна обработка.

Сместа трябва да се консумира всеки ден и по няколко пъти.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft