Рамстек в сос от червено вино

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Рамстек в сос от червено вино
Рамстек в сос от червено вино
admin
Добавена от: admin
17466
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

600-800 г говеждо или овнешко месо от външното филе
сол
лимонов сок
черен пипер
брашно
маз­нина за пържене
4 глави лук
8 филийки пушени гърди
100 гр. горски гъби
1/4 ч.ч. червено вино

Месото се нарязва на пържоли, които се начукват и се поръс­ват с лимонов сок, сол и черен пипер. След 30 минути се изпържват в силно загрята мазнина (вътрешността да остане сочна). Из­важдат се в затоплени чинии. Филиите пушени гърди се изпърж­ват до зачервяване от двете страни и се слагат върху рамстеците. Лукът се нарязва на полумесеци, а гъбите - на лентички, посоляват се, наръсват се с брашно и се пържат до зачервяване. Отцеждат се от мазнината и се слагат върху рамстеците. Мазнината от пърженето се прецежда, прибавят се брашно и виното, кипва се, подправя се със сол и лимонов сок и полученият сос се излива отстрани при рамсте­ците.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft