![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
Нарежете чушките (извадете семената) на ленти, а след това лентите на две-три парчета. Доматите нареже на кубчета. Тиквичките се нарязват на малки кръгчета, лукът - също на тънки кръгчета. В голяма купа сложете 3-4 супени лъжици олио. Загрейте го добре, сложете вътре лука и запържете, докато стане стъклен. Добавете чушките и ги запържете заедно 2-3 минути, след което намалете огъня. Пържете още две-три минути, след което добавете тиквичките. Пържете още минута. Добавете доматите, запържете и тях и покрийте съда. Гответе на бавен огън около 30 минути, като проверявате ястието от време на време. Добавете сол и черен пипер, подправете на вкус и добавете нарязаните скилидки чесън. В затворен съд гответе поне още 15 минути. Внимавайте да не загори, ако трябва, добавете малко течност. С това ястието е готово. Може да се яде и топло и студено.