Жълтъците се разбиват със захарта, докато тя хубаво се разтопи. Белтъците се разбиват отделно на гъста пяна.
Смесват се двете смеси, добавят се сухите съставки и се разбърква с шпатула, така че хубаво да се изравни сместа. Разбърквайте отдолу нагоре, бавно и внимателно.
Готовата смес изсипете в тава и печете на 180 градуса 20-тина минути, зависи от фурната. Тестото трябва да получи карамелен цвят и да се надигне почти двойно. Оставете тестото да се охлади хубаво, а след това го нарежете на парчета с размер и форма по желание.
За сиропа поставете захарта в съда, в който ще се вари. Залейте я с вода, колкото да покрие захарта, и оставете да поври няколко минути.
Ако искате, можете да добавите ванилова захар и лимонов сок, но когато сиропът се поохлади.
Изстиналото тесто залейте с хладък (топъл, но не горещ) сироп и го оставете да попие хубаво, най-добре през нощта.