Реване с грис
22 Декември 2011
64056
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разбийте до бяло захарта и яйцата. Добавете гриста и разбъркайте. Накрая добавете и ванилията и бакпулвера и разбъркайте добре. Изсипете в предварително намазана с олио и обрашнена тава. Печете около 30-35 минути (до получаването на приятен кафеникав цвят) във фурна на 180 градуса. Оставете да изстине.
Захарта и водата оставете да поврат около 10 минути. Изключете от огъня, добавете лимоновия сок и ванилията. Полейте с горещия сироп изстиналата основа. Оставете да престои 2-3 часа.
Реването е готово. Нарежете на парчета и поднесете по желание гарнирано с малко сметана или сладолед.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари