Реване с грис

вход през zajenata.bg
Реване с грис
admin
Добавена от: admin
64056
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

6 яйца
1 ч. ч. захар
2 ч. ч. грис
1 бакпулвер
1 ванилия

За сиропа:
1,5 ч. ч. захар
1,5 ч. ч. вода
сок от 1/2 лимон
1 ванилия

Разбийте до бяло захарта и яйцата. Добавете гриста и разбъркайте. Накрая добавете и ванилията и бакпулвера и разбъркайте добре. Изсипете в предварително намазана с олио и обрашнена тава. Печете около 30-35 минути (до получаването на приятен кафеникав цвят) във фурна на 180 градуса. Оставете да изстине.
Захарта и водата оставете да поврат около 10 минути. Изключете от огъня, добавете лимоновия сок и ванилията. Полейте с горещия сироп изстиналата основа. Оставете да престои 2-3 часа.
Реването е готово. Нарежете на парчета и поднесете по желание гарнирано с малко сметана или сладолед.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft