Редена празнична салата
31 Декември 2011
54629
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Гъбите се задушават предварително в масло с малко сол и черен пипер. Лукът се накълцва на ситно и се запържва. Морковите се настъргват на едро и се задушават в масло. В плато се нареждат на редове настърганите на едро картофи, гъбите, майонезата, пилешкото месо, морковите и лука (объркани заедно), майонеза, варените яйца, кашкавала, и отгоре отново майонеза. Украсява се по желание - с настърган кашкавал или изрязано в различни формички сварено цвекло.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари