Редено пиле в йенска тенджера
![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
29 Април 2013
107698
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 г пилешко филе
150 г печурки
150 г пушено сирене
50 г пармезан
200 г заквасена сметана
сол на вкус
Нарежете пилешкото филе на ленти, пушеното сирене – на шайби. Печурките нарежете на ленти или шайби (в зависимост от големината им). В йенската тенджера, предварително леко намазнена, започнете да редите ред пилешко, ред гъби, ред пушено сирене - така до изчерпване на количествата, като завършите с пиле. Отгоре залейте със сметаната и посолете на вкус. Похлупете с капака и печете около 2 часа на 200 градуса.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари