Редя пакет бишкоти, мажа с пухкаво кремче и навивам - няма душица, която да устои на такава вкусотия:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Редя пакет бишкоти, мажа с пухкаво кремче и навивам - няма душица, която да устои на такава вкусотия:
Редя пакет бишкоти, мажа с пухкаво кремче и навивам - няма душица, която да устои на такава...
137678
Редя пакет бишкоти, мажа с пухкаво кремче и навивам - няма душица, която да устои на такава вкусотия:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Не пропускайте да опитате този фантастичен десерт!  Бишкотеното руло с вкусен крем  се приготвя доста лесно и се харесва на всички! Нежният му кадифен вкус е нещо, което трудно ще забравите, а и не трябва, защото спокойно може да го правите сами у дома, даже всеки ден! Ето необичайната и вкусна рецепта за Руло с бишкоти без печене :

Бишкотено руло с вкусен крем

Продукти:

500 мл прясно мляко

2 опаковки ванилов пудинг на прах

50 г кристална захар

250 г маскарпоне

20 г ванилова захар

300 мл сладкарска сметана

100 г лешници

30 г захар

20 мл вода

200 г бишкоти

150 мл прясно мляко

100 г горещ шоколад

40 г масло

Приготвяне:

Покриваме тавата с хартия за печене и подреждаме една до друга бишкотите, които предварително сме накиснали в мляко (150-те милилитра).

Изсипете ваниловия пудинг в тенджерата, налейте млякото (500 мл) и разбъркайте с бъркалка.

Добавете захарта и сварете гъст пудинг.

Оставете да се охлади за около 25 минути. След това разбийте маскарпонето в пудинга.

крем пудинг

Разбийте сметаната на гъст крем и я добавете на части в пудинга.

Изсипете лешниците в сух тиган, покрийте със захар, залейте ги с вода и ги оставете да се карамелизират.

След това ги прехвърлете в блендер и ги нарежете.

карамелизирани лешници

Прибавете ядките в крема и намажете с него бишкотите, като внимавате да не ги разместите.

бишкоти с крем

Постепенно навийте на руло с помощта на хартията за печене и го поставете в хладилника за един час.

руло с бишкоти

Междувременно пригответе глазурата.

Разтопете маслото с натрошения шоколад в микровълнова фурна или на водна баня.

Разбивайте с бъркалка, докато се получи компактна глазура.

Украсете с нея горната част на рулото, поръсете с нарязани ядки и може да сервирате .

бишкотено руло

Да ви е сладко!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft