Рецептата ми я даде един приятел- известен кулинар, оттогава няма някой, който да я пробвал и да не ми е искал. Всички са очаровани!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Рецептата ми я даде един приятел- известен кулинар, оттогава няма някой, който да я пробвал и да не ми е искал. Всички са очаровани!
Рецептата ми я даде един приятел- известен кулинар, оттогава няма някой, който да я пробвал и да...
998217
Рецептата ми я даде един приятел- известен кулинар, оттогава няма някой, който да я пробвал и да не ми е искал. Всички са очаровани!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Салатата "Полянка с гъби" - истински шедьовър на кулинарията!

 

Салатата “Полянка с гъби” е изключително елегантно и вкусно ястие. С гордост можете да го предложите и поставите на масата.

Тази салата изглежда много впечатляващо, така че вашите гости ще бъдат очаровани! Трябва да се отбележи, че рецептата може да се усъвършенства чрез добавяне на други ваши любими съставки и по този начин вие можете да вложите творчество като експириментирате разумно.

Успех и добър апетит!

 

Салата “Полянка с гъби”

Необходими продукти:

• 500 грама мариновани гъби (цели)
• 50 грама магданоз
• 200 грама варено месо (свинско или говеждо)
• 200 грама моркови нарязани на тънки лентички
• 200 грама кашкавал
• 200 грама варени картофи
• 100 грама кисели краставички
• 200 грама майонеза

 

Начин на приготвяне:

1. Вземете разглобяема форма за печене или голяма тенджера. Поставете гъбите на дъното на формата, обърнати с
шапчиците си надолу.

Салатата

2. Нарежете на ситно магданоза и го поръсете върху гъбите.

Салатата

3. Нарежете варените картофи на кубчета и ги поставете върха магданоза и гъбите.

Салатата

4. Добре притиснете и оформете първия слой от салатата, след което намажете отгоре с майонеза.

Салатата

5. Ситно нарежете киселите краставички, поставете ги върху картофите и намажете пак с майонеза.

Салатата

6. Нарежете месото на кубчета, сложете го във формата на равномерен слой и намажете с майонеза.

Салатата

7. Следващият слой е от моркови, нарязани на лентички и отново майонеза.

Салатата

8. Настържете кашкавала на ренде и го поръсете отгоре на салатата.

Салатата

9. Поставете завършената салата за 2 часа в хладилник. След това, можете да извадите формата от хладилника и да я обърнете върху поднос или голяма чиния.

Салатата

Наистина си заслужава да отделите известно време за приготвянето тази питателна салата, с която празничната ви маса ще се запомни за дълго от всички гости!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft