Рецептата чудо-лук в чай при болки в корема ми я каза един братовчед по линия на баба ми-В горещ чай се слага глава лук, разцепена на 4

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Лечение с билки
Рецептата чудо-лук в чай при болки в корема ми я каза един братовчед по линия на баба ми-В горещ чай се слага глава лук, разцепена на 4
23806
Снимков материал: pixabay.com
Рецептата чудо-лук в чай при болки в корема ми я каза един братовчед по линия на баба ми-В горещ чай се слага глава лук, разцепена на 4

Разберете какви са лечебните свойства на лука, добавен в чаша обикновен чай!
Тази рецепта ми я каза един мой братовчед по линия на баба ми.

През 20-те години на миналия век в селото на провинция Твер живеел един стар, но добродушен човек. Мълвата за него се разпространила навсякъде покрай неговия край: мъжът бил в състояние да излекува всяка болест и да окаже помощ, ако някой страда от болки в корема.

Той разкрил как всеки може да си направи сам това лекарство.

Необходими продукти:

1 глава лук

200 грама чай

 

Приготвяне:

Почистете лука. Разрежете го напречно, но не напълно, така че да не се разцепи. Поставете го в чаша горещ чай и го оставете да се накисва в продължение на 5-10 минути. Пийте от лекарството, когато имате чувство на дискомфорт в стомаха.

Наистина, дискомфортът в червата може да ни хване в най-неподходящото време, когато взимането хапчета или медикаменти не може да ни спаси. Този метод ще ни помогне да се отървем от болките в корема, от смущенията в работата на червата и ще направи всичко възможно да нормализира процесите в организма ни.

 

В чаша с чай винаги лукът се поставя, разрязан на кръст. Това може би е тайната за ефективността на напитката! Много хора са пробвали просто да пускат лука в чая, но този метод не помага!

 

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft