За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Рецепта в снимки: Сочни лучени бомбички с бекон - 100% вкус в ефектна опаковка
Рецепта в снимки: Сочни лучени бомбички с бекон - 100% вкус в ефектна опаковка
10 Март 2016
15794
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
300 гр. мляно месо
200 гр. гъби
200 гр. нарязан на ивици бекон
сол
олио
подправки на вкус
магданоз
няколко по-големи глави кромид лук
Объркайте месото с нарязаните гъби, посолете на вкус, добавете подправки и нарязан магданоз.
Оформете от каймата топки, които опаковайте в издълбани половинки кромид-лук.
Лучените топки увийте в резени бекон и ги сложете да се пекат в тавичка с малко вода, докато беконът се зачерви, а каймата се сготви.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари