Ако все още не знаете какво представлява любимият ви десерт , вече е време да научите. Ние сме големи фенове на шоколада, фъстъците, нугата и карамелът.
Съставки :
- 700гр. течен шоколад за покриване на десерта
- 60 гр. масло
- 1/4 чаша кондензирано мляко
- 200 гр. крем нуга
- 400 гр. карамелени бонбони
- 1/3 чаша фъстъчено масло
- 400 гр. цели фъстъци
- 300 гр. шоколад
- 1 супена лъжица вода и 4 супени лъжици вода
Подгответе чиния, покрита с фолио.
Разтворете шоколада (300 гр) във водна баня и излейте върху повърхността на формата и размажете плавно .
След това сложете в хладилника за няколко минути.
Стопете бонбоните с една супена лъжица вода на водна баня.
Когато бонбоните се разтопят добавете маслото. Оставете време на маслото да се стопи и изсипете кондензираното мляко. Разбъркайте сместа, докато се получи гъста паста без бучки на бавен огън 4 минути.
Отстранете от огъня и добавете фъстъченото масло.
Изсипете сместа върху шоколада и я поставете в хладилника.
Загрейте карамела в микровълновата или на котлона с няколко супени лъжици вода (около 4).
След това се добавят фъстъците и се разбърква.
Изсипете сместа върху слоя с бонбоните и разстеляйте добре.
Охладете за няколко минути и след това нарежете на равни правоъгълници.
Потопете в разтопеният шоколад ...
И готово Snickers са готови да им се насладите ...
Това може да се съхранява в затворен съд в продължение на повече от една седмица