14 Март 2013
31017

Рецепта за мусака - смесен режим на Дюкан
Рецепта за скумрия плакия - смесен режим на Дюкан
Рецепта за кюфтета с гъбен сос - смесен режим на Дюкан
Рецепта за пълнени камби - смесен режим на Дюкан
Рецепта за сьомга на скара- смесен режим на Дюкан
Рецепта за пълнена зелена пиперка - смесен режим на Дюкан
Рецепта за пълнени чушки с телешка кайма - смесен режим на Дюкан
Рецепта за спанак с яйца - смесен режим на Дюкан
Рецепта за кюфтета с гъбен сос - смесен режим на Дюкан
Съставки
за гъбите
250 мл. прясно мляко /вода
2 ч.л. царевично нишесте
черен пипер
сол
за каймата
лук
черен пипер
чубрица
малко червен пипер
Приготвяне
След като почистите и нарежете гъбите на едри парчета ги задушавате с малко вода. И това трае докато течността пусната от гъбите изври изцяло. Трябва да се запържат до златисто. В дълбок съд, след това сипвате 250 мл. прясно мляко или вода, още се размиват се 2 ч.л. царевично нишесте. Задушените гъби се смесват със соса. Непрекъснато леко се разбърква. Подправя се с черен пипер и сол.
Диети и отслабване
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари