Рецепта за най-деликатния крем Шарлота за торти и сладкиши

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Рецепта за най-деликатния крем Шарлота за торти и сладкиши
Рецепта за най-деликатния крем Шарлота за торти и сладкиши
72488
Рецепта за най-деликатния крем Шарлота за торти и сладкиши
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Този крем се приготвя от обикновени продукти и е универсален.

Състав:

  • 4 с.л. захар;
  • 200 г масло;
  • 100 мл мляко;
  • 2 яйца.

Започваме да приготвяме крем "Шарлота":

  • Разбийте яйцата в дълбока купа, добавете захар и разбийте. Налейте млякото и разбъркайте.
  • Изсипете сместа в тенджера и загрейте на слаб огън или водна баня. Разбърквайте непрекъснато, докато масата стане гъста. Сместа не трябва да кипва! Оставете да се охлади.
  • Отделно разбийте мекото масло с миксер и прехвърлете върху крема на малки порции. В същото време продължете да биете.
  • В резултат на това трябва да получите крем с ефирна консистенция и хомогенно състояние.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft