Рецепта за най-деликатния крем Шарлота за торти и сладкиши
1 Февруари 2021
72488
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Този крем се приготвя от обикновени продукти и е универсален.
Състав:
- 4 с.л. захар;
- 200 г масло;
- 100 мл мляко;
- 2 яйца.
Започваме да приготвяме крем "Шарлота":
- Разбийте яйцата в дълбока купа, добавете захар и разбийте. Налейте млякото и разбъркайте.
- Изсипете сместа в тенджера и загрейте на слаб огън или водна баня. Разбърквайте непрекъснато, докато масата стане гъста. Сместа не трябва да кипва! Оставете да се охлади.
- Отделно разбийте мекото масло с миксер и прехвърлете върху крема на малки порции. В същото време продължете да биете.
- В резултат на това трябва да получите крем с ефирна консистенция и хомогенно състояние.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари