Рецепта за свинско с праз
27 Септември 2013
62032
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
10-12 стръка праз
сол
1 кг свинско месо
олио
1-2 с. л. червен пипер
черен пипер
кимион
Празът се нарязва, слага се в тенджера под налягане, посолява се и се вари 5 минути. Месото се нарязва на порции или на дребно и се пържи до готовност. Овкусява се червения пипер и се разбърква с отцедения предварително сварен праз. Пържи се, докато ястието остане на мазнина. Наръсва се с черен пипер и кимион.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари