Риба в кора от сол
20 Февруари 2013
7346
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Рибата се почиства от вътрешностите и се измива добре. Подсушава се леко, преди да се обвие. От солта, белтъка и малко количество вода се приготвя смес (подобно на тесто), която да може да се формова. Рибките се поставят в тава и се облепват целите със солената смес. Необходимото време за изпичане е 30 мин при 200 градуса.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари