Риба за тънка талия по японски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Диетична кухня
Риба за тънка талия по японски
Риба за тънка талия по японски
admin
Добавена от: admin
12652
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

3 филета от бяла риба

сокът на 1/2 лимон
1 връзка корени за супа
75 г маргарин или зехтин
сол
черен пипер
1/2 чаена чаша сметана
магданоз
1 връзка зелен лук
1-2 мандарини
1-2 с. л. настърган кашкавал
1 лимон
2 домата 

Рибените филета се напръскват с лимон и се оставят така. Дребно нарязаните корени за супа се запържват в мазнината. Рибата се натрива със сол и пипер и се слага в тавичка с корените, полива се със сметаната и отгоре се нареждат резени от мандарините. Всичко се наръсва с кашкавала. Запича се във фурна 20 минути. Ястието се поднася с гарнитура от задушените зеленчуци и се украсява с резени лимон и домати.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft