Рибена чорба по градинарски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Рибена чорба по градинарски
Рибена чорба по градинарски
admin
Добавена от: admin
26798
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

риба 300 г
краве масло 60 г (1/2 пакетче)
моркови 50 г (1 бр.)
целина 30 г (1/2 глава)
кромид лук 50 г (1 глава)
магданозови корени 100 г (2-3 бр.)
мащерка 2 стръка
лимон 1 бр.
черен пипер и сол на вкус

Изчистената и измита риба се слага в съд с 6-7 чаени чаши студена вода и се вари 20-30 минути с половината от ароматните корени и малко сол. След това се изважда, обезкостява се и се нарязва на парчета, а бульонът се прецежда.
Лукът и останалата част от ароматните корени се нарязват на ситно и се задушават до омекване в кравето масло, след което се заливат с бульона. Прибавя се и нарязаната риба. Чорбата, след като кипне, се вари още 10 минути. Сваля се от огъня и се поръсва със ситно нарязаната мащерка и черен пипер. Поднася се с резенчета от лимона.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft