Рибена чорба по градинарски
9 Декември 2012
11704
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Рибата се измива, залива се със студена вода и се сварява. Изважда се и се обезкостява. В бульона се слагат ситно нарязаните лук и морков, после се добавя изчистения и измит ориз. След като всичко омекне се слагат нарязаните на кубчета картофи и се овкусява с подправките. Добавя се рибата и се сваля от огъня. Поръсва се с нарязан магданоз и сварената царевица.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари