Рибена чорба по градинарски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Рибена чорба по градинарски
Рибена чорба по градинарски
admin
Добавена от: admin
11704
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 г риба
2 глави лук
1 бр. морков
2 бр. картофи
1/3 ч.ч. ориз
2-3 с.л. царевица от консерва
4 с.л. олио
сол
черен пипер
девисил
целина

 

Рибата се измива, залива се със студена вода и се сварява. Изважда се и се обезкостява. В бульона се слагат ситно нарязаните лук и морков, после се добавя изчистения и измит ориз. След като всичко омекне се слагат нарязаните на кубчета картофи и се овкусява с подправките. Добавя се рибата и се сваля от огъня. Поръсва се с нарязан магданоз и сварената царевица.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft