Рибена чорба с домати
20 Май 2012
20259
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
речна риба 300 г
чесън 10 скилидки
пиперки 100 г (2 бр.)
растително масло 50 мл (5 супени лъжици)
бяло вино 50 мл (1/4 чаена чаша)
сок от домати 200 мл (1 чаена чаша) или 5 домата
черен пипер и сол на вкус
В мазнината се задушават скилидките на чесъна и пиперките, нарязани на ситно. Прибавя се виното и 6-7 чаени чаши подсолена вода. След като кипне течността, се слага рибата и се вари 15-20 минути. Накрая се прибавя доматеният сок. Чорбата се вари още 5-10 минути, сваля се от огъня и се поднася поръсена с черен пипер.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари