![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
Почистете добре рибата от кожата и костите и измийте добре получените отпадъци. Добре почистените и измити рибни отпадъци залейте със студена вода и поставете да врат около 10-15 минути, докато се получи рибен бульон. В тенджера загрейте маслото и задушете в него осоления и нарязан на ситно зарзават – лук, моркови, керевиз, корени от магданоз, след което го залейте с прецедения през телена цедка или тензух рибен бульон. След като поври около десетина минути, към супата прибавете нарязаните на кубчета картофи, парченцата риба (добре измити), обелените и нарязани на дребно домати, листата от керевиза, зърната от черен пипер, дафиновия лист и другите подправки. След като омекнат картофите, супата е готова. Поръсете с прясно нарязан магданоз.