Рибена яхния по провансалски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Рибена яхния по провансалски
Рибена яхния по провансалски
admin
Добавена от: admin
8808
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

мазнина за готвене
1 глава лук, на кубчета
1 ч.л. смлян чесън
420 гр. пилешки бульон
420 гр. бял боб от консерва, измит и отцеден
170 гр. филе от риба тон в собствен сос, намачкана с вилица
420 гр. домати от консерва, заедно със сока
1/4 ч.л. сушен риган
1/2 ч.л. трапезна сол
1/4 ч.л. черен пипер
2 чаши пресен бейби спанак 

Сложете малко мазнина в съда за готвене и нагрейте на умерена температура. Задушете вътре лука до омекване - около 5 минути. Намалете огъня и добавете чесъна. Задушавайте още 1 минута. Прибавете бульона, боба, рибата тон, доматите и ригана и оставете да покъкри 5 минути, докато се нагреят добре продуктите. Махнете от огъня и опитайте на вкус. Прибавете сол (ако е необходимо), черен пипер и спанака. Разбъркайте, докато спанакът се свие и поднесете яхнията топла. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft