Рибно филе в ароматен билков сос
22 Декември 2011
7378
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Филето от рибата се измива и се подсушава с кухненско руло.
Поръсва се със сол и черен пипер.
Огнеупорна тава се застила с хартия за печене или се намаслява.
Нарежда се рибата на един ред.
Пече се в предварително загрята фурна на 200 С за 8-10 минути.
В това време в блендер се смилат магданозът, кориандърът, ментата, мащерката и зехтинът.
В тиган се сипват сметаната и виното.
Добавят се смлените подправки и счуканият чесън.
Сосът се кипва и се оставя да къкри на тих огън 2-3 минути.
Рибата се поднася, полята със соса.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари