Ризото с манатарки
24 Октомври 2014
14837
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В загретия зехтин се запържват нарязаният лук и чесън, след това се добавят гъбите, нарязани на филийки. Залива се с виното и се оставя да се изпари. След това се добавят оризът, магданозът, подправките и бавно се налива топла вода, като непрекъснато се разбърква. На слаб огън ризотото се готви 20 минути или докато оризът се свари. Когато ястието се дръпне от огъня, се залива с разтопено масло и се поръсва с пармезан. Поднася се топло.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари