Родопски пататник с месо
22 Януари 2014
48932
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Обелете картофите, измийте добре и ги настържете на едро. Объркайте ги с нарязания ситно лук, накълцания джоджен, яйцата, подправки на вкус, накълцаното месо и почти цялата мазнина. Останалото олио изсипете в сгорещен тиган и щом се нагрее добре, прехвърлете вътре картофената смес. Намалете котлона и оставете ястието да се запече добре от едната страна, преди да обърнете с помощта на чиния. По желание може да поръсите с настърган кашкавал и да го оставите да се разтопи приятно.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари