29 Октомври 2013
134158
За какво е полезен чесънът
При какви заболявания е полезна ментата
При какви заболявания е полезна куркумата
При какви заболявания е полезен босилекът
Магданозът е полезен при високо кръвно налягане
Люти чушки
Розмарин
Канелата има антиканцерогенен ефект
За какво е полезна лавандулата
Джинджифилът е полезен при гадене, повръщане
Розмарин
Розмаринът е полезен при готвене на месо, понеже понижава нивата на хетероцикленните амини, които са канцерогенни. За тази цел той трябва да се смеси с месото преди неговото готвене. Препоръчва се и за стомашно чревни и други здравословни проблеми.
Здраве
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари