Розов пунш
29 Май 2012
8565
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 бутилка червено вино (Розе)
1 л. лимонада
1 л. сок от розов грейпфрут
1 малка узряла диня
лед
пудра захар (по желание)
Нарежете динята на кубчета с големина 2.5 см. и ги сложете в голяма купа с лед. Отгоре изсипете виното, сока и лимонадата и разбъркайте внимателно. Подсладете на вкус, ако е необходимо.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари