1. Загрейте фурната на 170 градуса
2. Смесете 90 гр. захар, нишестето и бадемите в чиния.
3. В купа се разбиват яйцата с 90 гр. захар с миксер. Захарта се добавя постепенно, не наведнъж. Бие се, докато стане на пяна.
4. Смесете сухите съставки в белтъците и разбъркайте бавно с лъжица.
5. В тава поставете намазнена хартия за печене.
6. Изсипете сместа в тавата и я разпределете равномерно. Поръсете с бадеми или лешници. Печете около 20 мин.
7. Върху масата поставете друг лист намазнена хартия, поръсена със захар. Когато кората е изпечена, обърнете я върху хартията със захарта и бавно отлепете първата хартия.
8. Разбийте сладката сметана и нарежете черешите. Намажете кората със сладката сметана и наредете черешите. Навийте откъм дългата страна като руло.
9. Поставете рулото в хладилник.
10. Нарежете го на по-големи части. Украсете с разбита сметана, череши и пудра захар.