Руло Стефани с чушки и гъби
20 Август 2013
22934
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете чушките, гъбите, праза и магданоза на ситно. Задушете гъбите и чушките с малко мазнина. Свалете от котлона и добажете магданоза, половината кашкавал и черен пипер на вкус. Омесете каймата със ситно нарязания лук и чесън. Добавете яйцата, галетата и черен пипер. Разточете каймата върху фолио. В средата подредете сместа от гъби и чушки, и навийте на руло с помощта на фолиото. Сложете рулото в тава, залейте с бульона и олиото. Печете на 200 градуса за 45 минути. Извадете рулото. Разбъркайте останалия сок от месото със сметаната и врете, докато се сгъсти. Залейте рулото с получения сос. Сервирайте с картофено пюре.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари