Руло Стефани
22 Декември 2011
11778
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сваряват се три от яйцата.
Нарязват се гъбите на ситно и се задушават с малко вода и щипка сол.
Морковите и киселите краставички се нарязват на ивички.
Размесва се каймата с останалите сурови яйца и настъргания лук и се подправя с черен пипер и чубрица. От каймата се оформя правоъгалник (върху фолио или намаслен работен плот). Подреждат се в средата по дължина трите сварени и обелени яйца, нарязаните зеленчуци и задушените гъби и се завива стегнато руло.
Пече се на силно загрята фурна.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари