Руло Стефани

вход през zajenata.bg
Руло Стефани
admin
Добавена от: admin
11778
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 кг. кайма
6 яйца
200 гр. гъби
2-3 моркова
1 глава лук
олио, подправки по избор, сол

Време: 1 час

Сваряват се три от яйцата.
Нарязват се гъбите на ситно и се задушават с малко вода и щипка сол.
Морковите и киселите краставички се нарязват на ивички.
Размесва се каймата с останалите сурови яйца и настъргания лук и се подправя с черен пипер и чубрица. От каймата се оформя правоъгалник (върху фолио или намаслен работен плот). Подреждат се в средата по дължина трите сварени и обелени яйца, нарязаните зеленчуци и задушените гъби и се завива стегнато руло.

Пече се на силно загрята фурна. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft