Тези рулца от лаваш стават невероятно вкусни - сочни и меки отвътре, невероятно хрупкави отвън. А най-хубавото е, че се приготвят много лесно и бързо.
Съставки за рецептата:
• Лаваш
• Яйца 4 бр
• Сирене 100 г
• Зелен лук
• Копър
• Заквасена сметана 3-4 с.л.
• Варено-пушена наденица 100 г
Първо вземете пита хляба и го нарежете на малки правоъгълни парчета.

След това вземете сиренето и го настържете на едро ренде.
Сега нарежете зеления лук и добавете към настърганото сирене.
Сварените яйца също настържете на едро ренде.
Пушеният колбас също се настъргва и се смесва с останалите съставки. Добавете малко заквасена сметана към сместа и разбъркайте добре пълнежа.
Разпределете пълнежа равномерно върху пита хляба, оставяйки малка празнина от около 1 см от горния ръб.
След това внимателно навийте пита хляба на стегнато руло. Повторете тази процедура с всеки лист пита хляб.
Загрейте тиган, добавете малко растително масло и запържете ролцата от двете страни до златисто кафяво.
Опитайте да направите рула по тази рецепта и споделете впечатленията си в коментарите!