Салата от зелен боб с чеснов дресинг
22 Декември 2011
33980
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Зеленият фасул се почиства от конците и се нарязва на 3 равни части. Сварява се без капак в подсолена вода за около 15 минути.
Дресингът се приготвя, като 3 от скилидките чесън се запичат необелени на сух тиган. Копърът и магданозът се нарязват наситно, слагат се в купичка и се смесват с всички останали продукти. Добавя се изпеченият, обелен и смачкан чесън и отново се разбърква.
Доматите се нарязват, почистват се от семената и се смесват със сварения и изцеден зелен фасул и дресинга, след което се разбърква. Готовата салатата се сервира охладена.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари