Червено цвекло – истинско чудо

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Салата от червено цвекло и моркови
166956

Салата от червено цвекло и моркови

* червено цвекло - 1 глава
* картофи - 500 гр.
* моркови - 5 бр.
* пресен лук - 2 стръка или 1 гл. червен лук
* магданоз

Приготвяне на Салата от картофи, червено цвекло и моркови

Цвеклото, картофите и морковите се измиват и обелват. Цвеклото се нарязва или на кубчета, или на продълговати резенчета за да се свари по - бързо. Слага се в съд с малко вода и малко сол да ври.

Картофите се нарязват на средни парчета, морковите на кръгчета. Когато цвеклото леко почне да увира, се добавят морковите и картофите. От време на време се разбърква, за да могат картофите да се оцветят в червено.

Когато е готово, се сваля от огъня, ако има нужда се отцежда останалата вода.

Подправя се с лимонов сок и сметана по желание.

Добавят се нарязаният лук и магданоз.

1 2
3
4 5 6 7 8
Още от "Здравни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft