Салата с пържено фиде
8 Април 2013
18209
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сварете лещата и боба. Отцедете ги добре. Запържете начупеното фиде до златисто. Извадете от тигана. Накъсайте спанака/марулята на едри парченца, Подредете ги в съда за сервиране. Нарежете репичките на колелца, морковите - на тънки пръчици. Добавете лещата и боба. Разбъркайте добре, овкусете със сол и черен пипер. Полейте със заливката и поръсете отгоре със изпърженото фиде, натрошените ядки и пресен магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари