Само като го видях и ми потекоха лигите, а като го вкусих не можах да спра, веднага помолих за...
24 Ноември 2016
154023
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
"Някой знае ли тази вкусотия колко бира изпива? От нас този невероятен специалитет, а от вас бирата!
Необходими Съставки
бекон - 600 г
пилешко филе - 300 г
картофи - 2 бр.
кашкавал
топено сирене
зелен лук
соев сос
червен пипер
черен пипер
олио
сол
магданоз
Начин на приготвяне
Беконът нарязваме на тънки ивици с уред за рязане. Посоляваме и поръсваме с черния и червения пипер.
Пилешкото филе го начукваме и леко осоляваме.
Картофите се изпържват. Формата, в която ще печем рулото, намазваме с олио и редим бекончетата, първо на дъното и после по стените.
Отдолу редим пилешкото, след което пържените картофи, топеното сирене, пресния лук и кашкавала. Започваме да затваряме рулото с бекона.
Намазваме със соев сос и печем за около час, след което настъргваме кашкавал и оставяме за малко, колкото да се разтопи кашкавалът.подобни рецепти тук
Картофите се изпържват. Формата, в която ще печем рулото, намазваме с олио и редим бекончетата, първо на дъното и после по стените.
Отдолу редим пилешкото, след което пържените картофи, топеното сирене, пресния лук и кашкавала. Започваме да затваряме рулото с бекона.
Намазваме със соев сос и печем за около час, след което настъргваме кашкавал и оставяме за малко, колкото да се разтопи кашкавалът.подобни рецепти тук
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари