Само с настърган кашкавал не става - малката ми тайна за пухкави принцеси. Сочни и разтапящи се в устата:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Само с настърган кашкавал не става - малката ми тайна за пухкави принцеси. Сочни и разтапящи се в устата:
Само с настърган кашкавал не става - малката ми тайна за пухкави принцеси. Сочни и разтапящи се в...
21303
Източник: gotvach.bg
Само с настърган кашкавал не става - малката ми тайна за пухкави принцеси. Сочни и разтапящи се в устата:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Вкусни принцеси с кашкавал - може би любимата закуска за хиляди българи. А и е лесно - само настъргваш кашкавала върху хляба и печеш.

Но днес ще ви предложим нещо, което ще издигне кашкавалените принцеси на ново ниво. Защо не ги панирате в бира? Звучи налудничаво, но резултатът си заслужава! Ето как се правят най-вкусните кашкавалени сандвичи в бира :

Кашкавалени принцеси в бира

Продукти:

4 филии

50 гр.краве масло

50 гр.брашно

250 мл тъмна бира

250 гр.настърган кашкавал

2 ч.л.горчица

2 с.л.сос Уорчестър

сол

черен пипер

Приготвяне:

В дълбок тиган разтопете маслото и добавете брашното. Бъркайте постоянно в продължение на 2 мин., налейте вътре топлата бира и разбъркайте бързо до получаване на гъст сос без бучки. Добавете кашкавала, продължавайки с бъркането, докато се разтопи. Сега сосът е гъст и гладък.  Прибавете вътре горчицата, соса Уорчестер, солта и черния пипер. Свалете от огъня, топнете филийките хляб в соса, бързо ги извадете и подредете на решетката на грила или фурната.

Изпечете филийките до златист цвят и поднесете горещи!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft